SOCIAL STORIES

Azok a vállalkozások tudnak folyamatosan növekedni, akik egy egyedülálló történettel tudják elkápráztatni a vásárlóikat. Azok a vállalkozások, akik erre nem képesek, feledésbe merülnek.

Gyere, és olvasd el a mi sztorinkat, majd oszd meg velünk a Tiedet!

A MI SZTORINK

A Social Storiest azok a történetek, álmok, célok ihlették, amiket szívesen követünk és segítünk, hogy megvalósuljanak. Minden munkánkba beletesszük a szívünket, a megérzéseinket és a mai online jelenléthez szükséges tudásunkat. Nálunk mindenki más és mindenki jó valamiben. Valaki imád beszélgetni, valaki nem. Valaki az angol nyelv mágusa, valaki a programozási nyelveké. Valakiben egy író veszett el, valaki pedig vizuális egységet követel. Az biztos, hogy egy a célunk: hogy a körülöttünk lévő márkák szerethetők legyenek!

SOCIAL MEDIA

Törekszünk arra, hogy a meglévő vállalkozásokat nélkülözhetetlen márkákká alakítsuk. Stratégiáink során a közösségi média felületeit használjuk, mert hisszük, hogy közösségépítés nélkül nincs siker. A modern kor “szájról szájra” történő terjeszkedése Magyarországon a facebook és az instagram felületekre összpontosul. Nincs olyan vállalkozás, amelyiknek nem ajánlott ezeken az oldalakon jelen lennie. Viszont hatalmas a zaj, és hozzáértés nélkül nem ér el az üzenet a vásárlóhoz. Ebben tudunk mi segítni. Személyreszabott stratégia, profi dizájn és naprakész kommunikáció a siker titka.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Nagy tapasztalattal és izgalommal vágunk bele minden honlapkészítésbe, mert talán ez az a területe munkánknak, ahol a leggyorsabban tudunk látványos eredményt elérni. Mindig teljes csapatot kíván ez a feladat, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy igényes, magas felhasználói élménnyel rendelkező weboldalt adjunk át, rövidebb idő alatt, mint gondolnátok. Teljes körű szolgáltatásunk magába foglalja a webfejlesztés minden lépését, hogy nektek csak annyi feladatotok legyen, hogy hátradőljetek és gyönyörködjetek. Imádjuk minden egyes percét a tervezéstől, a tartalmak megírásáig, mert nálunk mindenki azzal a résszel foglalkozik, amit a legjobban szeret.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Nagy tapasztalattal és izgalommal vágunk bele minden honlapkészítésbe, mert talán ez az a területe munkánknak, ahol a leggyorsabban tudunk látványos eredményt elérni. Mindig teljes csapatot kíván ez a feladat, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy igényes, magas felhasználói élménnyel rendelkező weboldalt adjunk át, rövidebb idő alatt, mint gondolnátok. Teljes körű szolgáltatásunk magába foglalja a webfejlesztés minden lépését, hogy nektek csak annyi feladatotok legyen, hogy hátradőljetek és gyönyörködjetek.

BŐVEBBEN

KAPCSOLAT

Szeretnénk hallani a Te történeted!